0

A visszaküldésről

A Felvarrom arra törekszik, hogy minden felmerülő problémát mindkét fél megelégedésével zárjunk le. Bármivel kapcsolatosan írhatsz nekünk az info@felvarrom.hu-ra, megoldjuk. 

Emellett természetesen vannak kötelezettségeink is, vagyis:

Összefoglalva:

- 14 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlásodtól, a termék árát visszautaljuk, csak írnod kell róla egy levelet. A terméknek sérülésmentesnek, hiánytalannak kell lennie, a visszaküldés költsége pedig Téged terhel. 

- 14 napon túl szavatosság van, itt tudsz tájékozódni

 

Kifejtve:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján Ön a megrendeléstől a megrendelt áruk átvételének napjától számított 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat. Az elállásra vonatkozó igényed írásban teheted (e-mail vagy postai úton) meg. Az árut küldd vissza a 2016 Leányfalu, Hermányhegyi u 3 címre. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek téged terhelnek.


A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte és számla másolatának csatolása) munkatársunk ellenőrzi. Amennyiben az áru a fenti feltételeknek megfelel, ellenértékét legkésőbb az áru visszaérkezését követő 30 munkanapon belül átutaljuk a megadott bankszámlaszámra Kérjük semmiképp se felejtsd el mellékelni bankszámlaszámodat.

Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni hozzánk, akkor sajnos nem nem áll módunkban azt visszavenni.

Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

 

Méret vagy színcsere

Ha a megrendelt és kiszállított termék mérete nem megfelelő vagy mégis más színt, mintát választana, lehetőség van a termék méret vagy színcseréjére. 14 naptári napon belül és vedd fel a kapcsolatot velünkl, közöld az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve, hogy milyen terméket mire kívánsz kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.

Kérjük, az árut küldd vissza a számla másolatával és egy levéllel, melyben leírod, hogy pontosan milyen árut mellékeltél, és mire szeretnéd cserélni. Kérjük írd meg bankszámlaszámod is arra az esetre, ha a terméket valami miatt nem tudnánk küldeni  - úgy a termék árát legkésőbb 30 munkanapon belül visszautaljuk. Fontos, hogy az említett levelet a visszaküldött termékhez mellékeld. Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vettél használatba. Figyelem: Internetes rendelés esetén a termék(ek) személyes átadására nincsen lehetőség, a visszaküldés költsége téged terhel.

 

Tévedésből leadott megrendelés

Ha a megrendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, vagy a megrendelés véglegesítése,után vett észre bármilyen hibát, de a postázás még nem történt meg, a rendelést az info@felvarrom.hu e-mail címen keresztül ingyenesen lemondhatja.

Processing...

Thanks! Anything else you need?

added to wishlist success.