0

Gyakran ismételt kérdések:

A termékekről…

1. Miből és hogyan készülnek a termékek? Igyekszünk minél nagyobb arányban reciklikált alapanyagokból dolgozni: használunk láncszemeket, bicikligumit és újrafeldolgozott fémet  Az övek, neszeszerek, pénztárcák és kulcstartók mind egyedileg, kézzel készülnek. A pólókat és a felvarrókat gyártatjuk, de természetesen minden minta saját ötlet.

2. Mennyire egyediek a termékek? Ha akarnánk, se tudnánk nagy szériában gyártani. Vannak termékek, amelyekből az alapanyag jellege miatt csak egy darabot tudunk készíteni. Az újrahasznosított alapanyagokból természetükből adódóan is korlátozott számú termékre futja. A kérésre, egyedi méretre, egyedi színkombinációban készített darabok nyilván egyediek.

3. De akkor nem azt kapom, ami a képen van? Egyedi termékeink vannak, reciklikált alapanyagokból, nem tudunk bemenni a boltba és venni 30 kiló kopott gumit övnek, tehát a válasz: nem. Törekszünk a minél valóságosabb megegyezőségre, ennek megfelelően inkább terméktípusaink vannak. Amennyiben valamiből egy darab van, azt a termékoldalon jelezzük. Ha valamit már semmilyen változatban nem tudunk gyártani, igyekszünk jelezni a termék leírásánál. Ha mégis megelőznél bennünket és megrendelnél belőle, arról és minden másról a visszaigazoló emailben értesítünk.

4. Mennyire tartósak a termékek? Normál használat mellett minden termékünk tartós. Mi is ezt hordjuk.

5. Hogyan tudom meg, hogy mekkora az övméretem? Öveknél az a legegyszerűbb, ha leméred egy meglévő öved hosszát, és ahhoz viszonyítasz.

6. Hogyan találom meg, amit keresek? Ha tudod a nevét, írd be a keresőbe. Ha nem, a termékek között bal oldalon válassz a megfelelő kategóriából vagy alkategóriából! 

7. És ha mást szeretnék? Írj az info@felvarrom.hu címre, megbeszéljük.

A rendelésről…

1. Miért egyesével kell rendelni? Mert minden darabot egyedi méretre gyártunk.

2. Meddig módosíthatok a rendelésen? A rendeléseden egészen a postára adásig módosíthatsz. A postára adáskor tájékoztató emailt küldünk, ezután már nem módosíthatsz. A módosítást kérő leveledre is küldünk egy megerősítő emailt. Ilyenkor természetesen a teljesítési határidők is kitolódnak.

3. Mikorra kapom meg a cuccot? Általában 1-2 nap alatt elkészítjük és elküldjük. Onnantól rajtad vagy a csomagkézbesítés sebességén múlik.

4. Mik a rendelés lépései? Kérlek nézd meg az ÁSZF-ünk (legalul) 3.5-ös pontját!

A fizetésről…

1. Hogyan fizethetek? Az alábbi fizetési módokból választhatsz:

- Braintree: a bankkártyádal tudsz náluk fizetni. Biztonságosak és gyorsak.

- PayPal: amennyiben van Paypal fiókod kérjük válaszd ezt az opciót

- Utánvét: Akkor fizetsz, amikor átveszed a csomagot a futártól. Ebben az esetben Magyarországon csak készpénzes fizetés lehetséges. 

2. Számla? Mindig, a nevedre illetve cégnévre. 

3. Miért kell előre fizetni? Nem előre fizetsz. Kifizeted, amit vásároltál, és mi elküldjük amit rendeltél.

A szállításról…

1. Hova szállítunk? Magyarország teljes területére

2. Mennyibe kerül a szállítás, és meddig tart? Kérjük nézd meg a Szállítás menüpontot!

3. Szállítási módok? Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

- Futárszolgálat: A DPD Hungária Kft. futárszolgálattal vagyunk szerződve. Házhoz viszik a csomagot, annak ellenére szeretjük őket, hogy nem olcsók. A szép ruhájukat meg kell fizetni, na.

- Magyar Posta: Kizárólag ajánlva postázunk, gazdagon becsomagolva. Átvétel a postástól/postán.

4. Mik a szállítási díjak? Mennyi idő alatt ér ide a csomag? Kérjük nézd meg a Szállítás menüpontot!

 

A tisztításról…

A külső guminak bármikor jót tesz, ha egy jó zsíros („kéknivea”) krémmel bekened, majd egy puha kefével kifényesíted. A belsőből készült termékeket is ugyanígy szépítheted. A fémet tartalmazó cuccokat lehetőleg ne érje víz, ha mégis, mihamarabb töröld szárazra! A gumibelső övet nyugodtan kimoshatod 30 fokon a ruháid között, ha elkoszolódik a szegélye, csak pattintsd le róla a csatot.

Az esetleges problémákról…

1. Nem merek rendelni! Ezzel így nem tudunk mit kezdeni. 2008 óta létezünk, aktívak vagyunk Facebookon, reagálunk a mailokra, felvesszük a telefont, meg van adva kié a site. Mire lenne még szükséged?

2. Nem jó rám!  Írj az info@felvarrom.hu-ra, megoldjuk. 

3. Ajándékba kellene, és nem tudom a méretet! Öv lesz? Rendelj 135 cm hosszút, 2 perc levágni otthon, és tökéletes lesz a hossza.. Megírjuk mailban hogyan vágd le!

4. Nem kaptam meg a csomagot! Sajnos történt már ilyen is. „Elkeveredett a csomag.”, felelős nincs. Minden esetben panaszt tettünk, és újraküldtük a szajrét.

És a kötelező jogi duma…

Általános szerződési feltételek (letölthető pdf, program hozzá: Acrobat Reader)
Processing...

Thanks! Anything else you need?

added to wishlist success.