0

"Minden termékünk egy apró születés. Imádom, ahogy a kezeimben a hulladékból új termék készül."

László Szabó, Felvarrom alapító és ügyvezető


Fanatikusan hiszek a Felvarromban, már azóta, hogy a márka még csak egy kis halom hulladék volt a szoba sarkában 2008-ban. Azóta folyamatosan azon gondolkodom, ötletelek és tanulok hogyan lehetne fejleszteni, emögött a motivációm: szerintem nincsenek rossz döntések, maximum nem vagyok eléggé okos hogy elérjem a célomat. Budapesten dolgozom, Leányfalun élek mint férj, egy kisfiú apja és kerékpáros

Kontakt:

laszlo@felvarrom.hu
+36 30 6001443
LinkedIn profil

 

A Felvarromnál történelmet, történeteket találsz. Minden övön, neszeszeren vagy pénztárcán karcolások, foltok, vagy akár kopások vannak. Volt életük, láttak mosolyokat, könnyeket, törött csontokat és mosolygós, laza korzózást a parton. 
Ezrt imádunk velük dolgozni, egy kicsike múltat új lehetőséggé, új élménnyé formálunk.
A Felvarrom 2008 közepén alakult, Lakatos Márton, Szabó Péter és Szabó László együttműködéséből. Az évek alatt a tulajdonviszonyok változtak, jelenleg Szabó László a márka tulajdonosa. 
Folyamatosan növekszünk, jelenleg 5 kolega dolgozik így vagy úgy azon, hogy az elhasznált kerékpáralkatrészeket gyönyörű és használható termékekké alakítsa, mindezt Budapesten. Gyűjtjük a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítjuk, szortírozzuk és új formára alakítjuk őket. 
A termékek gyártása során igyekszünk tekintettel lenni a környezetünkre, lebomló és könyezetre nem ártalmas anyagokat használni. Az általunk fel nem használt illetve nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre visszük.
Termékeink megvásárlásával csökkented a környezetünk hulladékterhelését.
Processing...

Thanks! Anything else you need?

added to wishlist success.