Már gyerekkorunkban is szerettünk biciklizni és apánk műhelyében dolgokat csinálni más dolgokból. Aztán, mikor nagyok lettünk, úgy forogta ki magát az élet, hogy folytathatjuk azt, amit gyerekkorunkban is szerettünk csinálni. Hiszünk benne, hogy minden tárgy, amit valaha megalkottak, (el)használtak és/vagy eldobtak, más tárgyként – ha úgy tetszik új tárgyként – ismét használhatóvá tehető. Használt dolgokból csinálunk újra használható dolgokat. Ahogy a természet, a tárgyak élete is körfogás, mint a kerékpárunk kereke. Ez a Felvarrom filozófiája.

Felvarrom valamikor 2008 közepe táján alakult.

Szabó Péter a team többnyire torzonborz  szerelőmestere, aki a műhely sötétjében építgeti robothadseregét, és készül a világuralomra. Ezen túl a szabad művészetek területein kalandozik szívesen, a legfurább asszociációkra képes egy szétbontott bringalánccal vagy akár néhány „szemétdarabbal”.

Szabó László a futárattidűddel kombinált városi dzsungelharcos tapasztalatával vágott bele a biciklis kiegészítők gyártásába, hogy végre megszabaduljon tetemes mennyiségű elhasznált gumikülső- és belső készletétől. Az ő kezei alól kerülnek ki a belsőből varrt övek és gumi karkötők.

Együttműködésünkből, gondolataink irányított káoszából jött létre a Felvarrom.

felvarrom.hu weboldalunkon többnyire reciklikált anyagokból készült, saját tervezésű kiegészítőket, tárgyakat, egyedi mintájú pólókat árulunk. Kínálatunk folyamatosan bővül.

Akiket köszönet illet: család, barátok, állatok, állatbarátok, állat barátok, név szerint: szüleink, era+marcell+vince, andi, soczóandris, rozmy, bolha, beat frankie, lavor (aki azóta a balaton környékére távozott) és füles , lili, cangira, bagaboo, látnokzsálya, yobi és kriszta, luongo, vera, és végül, de nem utolsó sorban csodálatos örökhajtós kerékpárjaink

„Felvarrom” márka tulajdonosa az alábbi cég:

Név: Recyclo Kft.
Székhely: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 45-47. B/3/5.
Telephely: 1063 Budapest VI., Bajnok utca 29. (a kék ajtós bal oldali pincehelység)
Képviselő: Szabó László ügyvezető
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-937210
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Adószám: 22645173-2-42
Közösségi adószám: HU22645173
Elérhetőségek: info@felvarrom.hu, vagy Szabó László: + 36/30 600-1443